Uitleg

Tweede Feministische Golf

Nog niet zo lang geleden mochten (jonge) vrouwen niet stemmen, niet naar de normale middelbare school zoals je die nu kent, niet een opleiding volgen die ze leuk vinden en werden ze ontslagen als ze gingen trouwen. Vanaf 1960 veranderd dat, en ik vertel je hoe!

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *