Loading...
Wat wil je weten?

In deze video leg ik je alles uit over Gildes & Ambachten in de Late Middeleeuwen (1000-1500), want die waren erg belangrijk in deze periode. Kijk je mee? 

In de Late Middeleeuwen (1000-1500) waren er verenigingen en samenwerkingen om het werk wat makkelijker te maken als je ziek werd en de kwaliteit van de producten te verbeteren. Dit zijn gildes en ambachten. Wat zijn dit precies? En hoe werkt een bakker in de middeleeuwen?

 

Author: Marije Veentjer

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!  

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.