Persoonlijk

Wie is mevrouw Veentjer?

Jullie zijn soms verbaasd om te horen dat ik game in mijn vrije tijd, dat ik (nog) geen kinderen heb of getrouwd ben, etc. Daarom een wat persoonlijkere video dit keer. De bekende get-to-know-me-better tag met wat extra vragen over hoe het is om docente te zijn. 

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *