Uitleg

Halloween & Jack o’ Lantern

This is Halloween! This is Halloween, Halloween, Halloween! 31 oktober is wereldwijd bekend als de feestdag Halloween. Ik leg je in deze video uit waar deze feestdag vandaan komt, enne…. wat die pompoen er nu mee te maken heeft. Kijk je mee?

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *