Uitleg

Dia Dos Muertos

Dia Dos Muertos. The Day of the Dead. De Dag van de Doden. Elke Halloween zie je prachtige felgekleurde en versierde maskers terugkomen. Toch hebben ze een andere betekenis dan Halloween zelf heeft. In deze video leg ik je precies uit wat Dia Dos Muertos is en waar dit feest gevierd wordt!

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *