Onderwijs

Tip! DWDD Evolutie door dr. Freek Vonk

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is onze aarde al miljoenen jaren oud en het eerste leven op aarde ontstond ongeveer 3,8 miljoen jaar geleden. Dan hebben we het niet over mensen en dieren zoals wij nu kennen, maar over hele kleine levende organismen.


Dit vind ik zelf allemaal vrij lastig om uit te leggen, helemaal omdat dit óók voor een groot deel gaat over de vakken Biologie en Natuurkunde. Dr. Freek Vonk ken je misschien wel van de dierenplaatjes van de AH of van zijn vele programma’s op televisie. Hij heeft afgelopen vrijdag (9 december 2016) een les gegeven van een uur over Evolutie. Alles van het eerste leven op aarde tot de mens zoals wij nu zijn. Super leuk!

Kijk hier de video terug!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.