Loading...
Wat wil je weten?

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is onze aarde al miljoenen jaren oud en het eerste leven op aarde ontstond ongeveer 3,8 miljoen jaar geleden. Dan hebben we het niet over mensen en dieren zoals wij nu kennen, maar over hele kleine levende organismen.


Dit vind ik zelf allemaal vrij lastig om uit te leggen, helemaal omdat dit óók voor een groot deel gaat over de vakken Biologie en Natuurkunde. Dr. Freek Vonk ken je misschien wel van de dierenplaatjes van de AH of van zijn vele programma’s op televisie. Hij heeft afgelopen vrijdag (9 december 2016) een les gegeven van een uur over Evolutie. Alles van het eerste leven op aarde tot de mens zoals wij nu zijn. Super leuk!

Kijk hier de video terug!

 

Author: Marije Veentjer

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!  

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.