Loading...
Wat wil je weten?

Enkele weken geleden werd ik gevraagd door de NHL Hogeschool om een interview met hen af te nemen over mijn baan als geschiedenis docente en hoe ik social media daarbij gebruik. Wauw! Wat een eer!  Ik was onwijs trots en ging natuurlijk graag akkoord hiermee. Zo gezegd zo gedaan. Het interview werd afgenomen, er werden foto’s gemaakt door een fantastische fotograaf (Henri Vos > http://www.henrivos.nl/) en de tijd verstreek…. tot vanavond!

Vriendin en collega Jorieke stuurde mij wat foto’s van een reclamepost op Instagram, waarin een link stond naar het interview. Na wat zoeken had ik ook het interview gevonden en ik ben er onwijs trots op! Wil je mijn interview lezen? Hieronder staat de link!

 


Klik hier!

 

Author: Marije Veentjer

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!  

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.