Persoonlijk

Trots! Interview met de NHL Hogeschool

Enkele weken geleden werd ik gevraagd door de NHL Hogeschool om een interview met hen af te nemen over mijn baan als geschiedenis docente en hoe ik social media daarbij gebruik. Wauw! Wat een eer!  Ik was onwijs trots en ging natuurlijk graag akkoord hiermee. Zo gezegd zo gedaan. Het interview werd afgenomen, er werden foto’s gemaakt door een fantastische fotograaf (Henri Vos > http://www.henrivos.nl/) en de tijd verstreek…. tot vanavond!

Vriendin en collega Jorieke stuurde mij wat foto’s van een reclamepost op Instagram, waarin een link stond naar het interview. Na wat zoeken had ik ook het interview gevonden en ik ben er onwijs trots op! Wil je mijn interview lezen? Hieronder staat de link!

 


Klik hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.