Persoonlijk

Wat een jaar!

 

2016 was voor mij een bizar jaar waarin enorm veel gebeurt is. Zo studeerde ik onder andere af als geschiedenis docente en startte ik een YouTube kanaal waar ik onwijs veel toffe reacties op kreeg. In deze video kijk ik terug op dit jaar, kijk je mee? 

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *