Uitleg

Pilot VMBO-GT 2017/2018

Wauw! We gaan volgend jaar op mijn school, RSG Magister Alvinus, een pilot starten. Dat betekent dat we iets nieuws gaan doen, iets spannends, en ik heb er enorm veel zin in.  In deze video leggen we, een aantal collega’s van de RSG en ik, kort uit wat het plan is. Vragen kun je altijd hieronder in de comments stellen.

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *