Loading...
Wat wil je weten?

Pinnen, ik kan het de hele dag door doen. Er zullen nog maar weinig mensen zijn die niet weten wat Pinterest is. Ik vertel je graag meer over mijn liefde voor Pinterest. 

Als klein meisje kreeg ik van mijn ouders een prikbord op mijn kamer. Die hing boven mijn bureau. Allerlei plaatjes werden uit tijdschriften gehaald, aantekening uit schriften, mijn lesrooster. Alles pinde ik er op. Voornamelijk voorbeelden die ik uit de tijdschriften haalde. Zo’n ouderwets prikbord hangt ook in m’n lokaal, want het blijft leuk om te doen.

Het prikbord in m’n lokaal met onder andere posters gemaakt door KB3 (maatschappijleer opdracht).

Pinterest is een modern prikbord online, ook hier kun je op ‘pinnen’ zoals je vroeger deed met de prikkers. Het mooie van Pinterest is dat het vol staat met allerlei onderwerpen. Ook voor mij als docent en liefhebber van de geschiedenis. Je kunt ook zelf
afbeeldingen, video’s en meer uploaden.

TijdreisTV Pinterest pagina met diverse soorten prikborden.

Het makkelijke is dat je ook diverse losse prikborden kan maken met elk een onderwerp. Zo heb ik op mijn TijdreisTV account (link bovenin de header > Pinterest logo) een prikbord gemaakt voor alle 10 de tijdvakken, het inrichten van mijn lokaal, lesideeën en nog veel meer. Ik nodig je uit om te kijken, het is echt een topsite. Pinterest is trouwens ook een app voor zowel Android als de Appstore van Apple.

Bron: https://c1.staticflickr.com/3/2043/5704270412_f6186ee710_b.jpg

Met dit korte artikel wil ik je simpelweg een tip geven. Zoek het eens op, maak een account aan en sla lekker aan het pinnen. Enjoy!

 

 

Author: Marije Veentjer

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!  

One Reply to “Mijn liefde voor Pinterest”

  1. De Google Tag – MonTag – TijdreisTV. says: 6 februari 2018 at 12:33

    […] al het andere. Pinterest staat zeker in m’n top 5 favoriete websites, ik schreef er ook een blog […]

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.