De komende drie weken werk ik samen met het Nederlands Dagblad aan een eindexamen serie. Samen met en voor hen maak ik twee vlogs per week over alles wat er gebeurd rondom de eindexamens 2017. Er doen ruim 200.000 jongeren eindexamen dit jaar! De meesten doen VMBO examen (ruim 112.000), daarna komen de Havisten (ruim 60.000) en de Vwo’ers (ruim 40.000).

Het Nederlands Dagblad

Vorige week werd ik gevraagd door het ND om samen met hen een serie te ontwikkelen. Ik ga dus, in samenwerking met het ND, totaal 6 korte vlogs maken over de eindexamens. Elke dinsdag en vrijdag komt er een video online.

Wist je dat je het Nederlands Dagblad ook online kan volgen?! Dat kan onder andere via hun site, Facebook pagina en YouTube kanaal. Voor het gemak hier even de linkjes:

– https://www.nd.nl/
– https://www.facebook.com/nederlandsdagblad/?fref=ts
– https://www.youtube.com/channel/UC6ufazQhZ0G8r6fV2jqVqoA

Mocht jij examen doen, heel veel succes! Toi toi toi en ‘break-a-leg’!

Marije Veentjer

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!

Bekijk alle content

Laat vooral een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest videos