Loading...
Wat wil je weten?

Afgelopen week was onze Open Dag, op 14 februari. Ik neem je mee, maar halverwege werd mijn camera overgenomen voor Jurre en Fons. Ze geven je een kijkje in de school en de voorbereidingen die worden getroffen. Kijk je mee? Zij vertellen je een en ander over zichzelf en Jurre laat daarna de school zien. Hij heeft je hier en daar een kijkje achter de schermen, dus kijk vooral gezellig mee! Wil je wat meer informatie weten?

Klik hier om naar de website te gaan van de RSG Magister Alvinus. 

Heb je nog vragen over mijn school? Stel ze in de comments, stuur mij een berichtje of neem even contact op met school. Wie weet tot in augustus!

Author: Marije Veentjer

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!  

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.