Contact

Leuk dat je contact met mij wil opnemen! Dit kan makkelijk via het contactformulier hieronder. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren op de vragen die je hebt.

Samenwerken?

Op deze manier kun je ook met mij in contact komen over samenwerkingen. Ik werk inmiddels samen met het Fries archief Tresoar, het Fries Museum in Leeuwarden, ik heb een samenwerking gehad met de lokale Bruna en natuurlijk met mijn eigen school RSG Magister Alvinus in Sneek. Het lijkt mij leuk om meer samenwerkingen aan te gaan. Dat kan via mijn blog, via mijn YouTube kanaal of via mijn social media. Die zijn allemaal te bereiken via de Social Media icons boven in de header. Laat het me vooral weten, dan kunnen we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Hopelijk tot snel!

Contactformulier:

 

 

Marije Veentjer

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!

Ik ben Edublogger!

Instagram

Mijn school!