Loading...
Wat wil je weten?

Hou het rustig, rustig, rustig. Hou het rustig, kalm en stil! We hebben het druk.. Plannen is daarom belangrijk, want dat bespaart je veel stress maar ook tijd. In deze video geef ik je 7 tips om goed te plannen. Succes!

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18361107/?claim=hcgmph6gh45″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Author: Marije Veentjer

Hoi! Mijn naam is Marije Veentjer en TijdreisTV is mijn platform. Ik ben 28, woon in Leeuwarden met vriend Angelo en kat Mika. Van beroep ben ik geschiedenis en mens&maatschappij docente, dat zul je hier ook vaak terug zien. Tennissen, lezen, gamen, films maken én kijken vallen onder mijn hobby's. Naast alle uitleg video's over de geschiedenis, leer- en presenteertips krijg je ook een kijkje in mijn leven. Wees welkom!  

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.