Studietips

Mijn planformulier

Enkele maanden geleden maakte ik een video over plannen met alles er om heen. Dit is een verkorte video met alleen de uitleg van het planformulier. Op verzoek van zowel leerlingen als collega’s heb ik het stukje met alleen het gebruiken van mijn planformulier eruit geknipt en daar een losse video van gemaakt. Deze duurt nog geen 4 minuten. Wil je mijn planformulier gebruiken? Hieronder (onder de video) staan twee linkjes naar mijn Google Drive account, daar kun je ze gewoon downloaden en gebruiken. Succes!

 

Link naar het normale planformulier.

Link naar het i-uur planformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.