Persoonlijk

De Google Tag – MonTag

In m’n nieuwe rubriek ‘MonTag’ plaats ik elke maandag een toffe tag. Op de blog van Vera, veracamilla.nl, zag ik de Google Tag. Als docent zoek ik vrij vaak zaken op, maar privé natuurlijk ook. 

Mijn laptop gebruik ik natuurlijk elke dag. Voor informatie over de geschiedenis zoek ik meestal in m’n boeken, zo nu en dan eens op het internet. Daarnaast houd ik ook erg van winkelen, sport en muziek. Dat zul je vast ook hier terug in zien komen.

Ik heb elke letter ingetikt, en het eerste woord wat in Google kwam te staan heb ik hieronder neer gezet. Kijk mee!

Ajax – Gister was de halve finale tussen Lyon en Ajax in de Europa League. Ik keek het Eurovisie Songfestival, maar wilde ook de stand in de gaten houden. Dat google ik dus regelmatig!

Buienradar – Sinds een paar weken ben ik weer aan het wielrennen. Daarvoor check ik regelmatig buienradar, want fietsen in de regen vind ik niks aan. Is ook niet zo goed voor je racefiets trouwens.

Coolblue – De c gebruik ik denk ik niet zo vaak, want de laatste keer dat ik naar coolblue zocht is al even geleden. Ik wilde namelijk een e-reader aanschaffen, en daarvoor checkte ik verschillende websites!

De Friesland – Dit is een verzekeringsmaatschappij, maar daar zit ik niet bij. Ik heb eigenlijk niet echt een idee waarom dit erin staat, haha.

Eurovisie Songfestival – Jaaaaa! Het songfestival. Ik ben echt al fan sinds ik me kan herinneren. De beide halve finales heb ik tot nu toe gekeken en O’G3NE staat in de finale!

Facebook – De directe link deed het niet, dus toen google ik het maar.

Google – Haha, ik zocht blijkbaar gewoon naar google.

Hotmail – Ik gebruik tegenwoordig meestal, maar voor bestellingen en andere privé dingetjes gebruik ik mijn hotmail nog wel eens. Dat doe ik niet via de app, maar gewoon via de website.

Ikea – Met niet al te lange tijd zullen mijn vriend en ik een huis gaan kopen (we zijn ons nu aan het oriënteren) en omdat het zo goed gaat met TijdreisTV ben ik vooral kantoor inspiratie aan het op doen. Een plek voor m’n greenscreen, een mooi bureau, etc. En tjah, waar kan dat beter dan bij de Ikea?!

Jumbo – Mijn vriend en ik zijn echte koopjesjagers, dus regelmatig worden de aanbiedingen van de grootste supermarkten met elkaar vergeleken. Want wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. (Zei m’n oma altijd)

Kahoot – Leuke quizzes voor in de klas! Ik maak ze zelf, maar gebruik ook wel die van anderen.

Leen Bakker – Iets met inspiratie voor het aankomende huis/kantoor? 🙂 Check ook de I nog even.

Marktplaats – Die koopjesjagers sites komen toch wel regelmatig naar voren, haha. Maar serieus, ik heb al zulke leuke aankopen gedaan die Marktplaats maar ook via kringlopen! Love it.

Nu – .nl moet dat zijn, maar dan ben ik gewoon te lui om de .nl er achter aan te tikken. De krant dus.

OG3NE (The Netherlands 2017)

OG3NE – Van het Songfestival! Helaas hebben de meiden een 11e plek gehaald (even serieus, maar 15 punten uit Europa?!), maar ze kunnen wel fantastisch mooi zingen.

Pinterest – Ook voor m’n kantoor maar ook zeker voor al het andere. Pinterest staat zeker in m’n top 5 favoriete websites, ik schreef er ook een blog over!

Quotes – Voor Instagram en m’n blog mag ik graag inspirerende quotes opzoeken en plaatsen.

Rabobank – Ehhh.. Geen idee wanneer ik dit opzocht. Ik zit niet bij deze bank, en ik heb ook nog nooit bij deze bank gezeten.

Songfestival 2017 – Waar zou dit toch over gaan…

Tv gids – Even checken of er nog wat leuks op TV komt. Ik gebruik trouwens tegenwoordig vaker Netflix.

Uitzending gemist – Ik wilde graag het programma van Sophie Hilbrand terugkijken! Die is van de publieke omroep (NPO) dus dat moet via uitzending gemist.

Vertalen – Ik heb een jaar Engels gestudeerd, maar af en toe wil ik nog even wat vertalen (via Google Translate) om zeker te weten dat ik het goed heb. Ik lees namelijk vrij veel in het Engels.

Weer – Komt u maar door met het zomerweer! Ik blijf het checken tot er 20-25 graden staat.

Xenos – Daar hebben ze de leukste accessoires voor in huis.

YouTube – Dat was ze verwachten. Het gaat goed met TijdreisTV en ik maak steeds meer video’s! heb je nog verzoekjes?

Zalando – Confessions of a shopaholic. Ik heb echt een schoenentic, dus speur regelmatig het www af op zoek naar mooie exemplaren. Zalando is wel 1 van m’n favoriete sites daarvoor.

Dat was hem al! Het was eigenlijk heel normaal. Ik had stiekem meer kleding/schoenen webshops verwacht, maar dat is (gelukkig) niet zo. Mocht je dit een leuke tag vinden, neem hem vooral over! Stuur het ook even door, want ben heel benieuwd wat er bij anderen uit komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.